Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak mít v životě hojnost?

       Když chcete hojnost, musíte umět přijímat. Můžete si 100x říkat "UMÍM PŘIJÍMAT..BERU TO, CO DOSTÁVÁM RÁD/A..."Uvědomte si, že to není o tom, co si nacpete do hlavy násilím. Když něco dostanete a máte z toho jakýkoli nepříjemný pocit, tak to je to, co vysíláte.. A vesmír z toho pochopí: "tak tenhle člověk nemá rád dary. Je mu to nepříjemné.Tak ho nebudu trápit a nebudu mu ty dary posílat".

       Představte si, že Jana má ráda dobré jídlo a příjemné prostředí. Ale nemá moc peněz. Řekne si:" Já bych si tak někam zašla na dobré jídlo." Tuto informaci zachytí vesmír. A pošle ji kamarádce Katce. Katka je na tom finančně dobře a nějaký ten výdaj navíc neřeší. Janu má ráda a pozve ji na večeři do příjemné restaurace. Řekne jí, že jí zve ať si vybere něco, co má ráda a na cenu nekouká, peníze nejsou problém, má jich dost.

Jana má nepříjemný pocit už při výběru jídla.  Není zvyklá mít dostatek peněz a tak pro ní mají mnohem větší cenu než pro Katku. Navíc má Jana pocit, že se to nehodí nechat za sebe platit a že si to možná ani nezaslouží a že to Katka třeba nemyslí vážně a bude toho litovat. Anebo jí to bude muset nějakým způsobem vrátit. Jana si nakonec objedná něco, co jí přijde cenově přijatelné. Celý večer si vlastně vůbec neužije. A do vesmíru místo radosti a vděčnosti, kterou by vyslala, kdyby přijala, že je to tak v pořádku a ona si to zaslouží vyšle energie viny - TO SE NEDĚLÁ, strachu - CO TO ZPůSOBÍ, nejistoty - ZASLOUŽÍM SI TO? a nedůvěry - PENĚZ JE MÁLO, MYSLÍ TO VÁŽNĚ?, CHCE TO? a to jsou informace se kterými bude vesmír dále pracovat a které se k Janě nějakou formou vrátí.

      Důvěřujte sobě, vesmíru i dávajícím, věřte, že si to zasloužíte, že ten, kdo Vám něco dává je jen poslem vesmíru a že se mu to vrátí jinou cestou. Věřte, že peněz i jiného bohatství je dost pro všechny a že tím, že něco přijmete nikomu neubude. Peníze jsou energie, která má proudit.